Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

ASIAKASEDUT

Ortoosit

Tukipohjalliset meiltä edullisesti! Footbalance medical -tukipohjalliset ovat suomalainen innovaatio. Muihin pohjallisiin verrattuna ne ovat kevytrakenteiset ja mahtuvat hyvin kenkiin. Valmistamme pohjalliset paikan päällä ja toimitamme ne tarvittaessa vaikka samana päivänä.

Kokonaishinta 170€ sisältää mahdolliset uudelleen sovitukset ja korjaukset. Asiakasetuna saat pohjalliset meiltä nyt hintaan 137€. Pohjallisten asiakastyytyväisyys on ollut erinomainen!Tästä kaikki alkoi. Käytetyin pohjallismallimme tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, mukavuuden ja tuen jokapäiväiseen liikuntaan. Lue lisää pohjallisista »


Loma-asunto TahkollaLomaile TAHKOVUORELLA tasokkaassa loma-asunnossa edullisin hinnoin. Rakennus sijaitsee rinteisiin menevän uuden tien varressa Huutavanholman luonnonsuojelualuetta vastapäätä. Hiihtoladut menevät aivan talon edestä ja rinteisiin on matkaa alle kilometri.

Rakennuksen sijaintiin ja huoneistoon sekä hinnastoon voi tutustua nettiosoitteessa: nettivaraamo.tahko.com/ (valitse valikosta MAJOITTAJATTahkon kehdot – D201)
Alennukset ovh hinnoista voit tiedustella puh. 0400-956449.
Kunto-Fysio, Turuntie 4, 13130 Hämeenlinna, Puh. 03 6165 315, k-fkuntoutusristokuitunenoy@pp.inet.fi

  näytä normaaliversio » Ylös